Payment Procedure

  • Home
  • -
  • Payment Procedure

Payment Procedure

Deze dienst wordt geleverd door Medis Apotheek. Door deze dienst te gebruiken, bevestigt u dat u deze ‘Betalingsprocedure’ begrijpt en ermee akkoord gaat dat u wettelijk gebonden bent aan deze ‘Betalingsprocedure’. Lees deze ‘Betalingsprocedure’ aandachtig door voordat u een geneesmiddel via onze Website bezoekt en/of bestelt.

Medis Apotheek biedt een goede combinatie van betalingsbronnen, maakt directe bankoverschrijvingen en betalingen vanaf alle gangbare creditcards/betaalkaarten mogelijk.
Wij accepteren uw betaling via Western Union, MoneyGram, bankoverschrijving, Bitcoins en creditcards/betaalkaarten.
Door de gegevens van uw betaalkaart te verstrekken, bevestigt u dat u bevoegd bent om de kaart te gebruiken en machtigt u ons, of onze betalingsdienstaanbieder, om de volledige betaling te innen voor de artikelen in uw bestelling en eventuele bijbehorende verzend- en verpakkingskosten en eventuele andere kosten die Aan ons verschuldigd volgens de Algemene Voorwaarden*.
*Lees voor meer informatie: Algemene Voorwaarden Medis Apotheek.

Vul de relevante informatie met betrekking tot de betaling in. Houd er rekening mee dat velden gemarkeerd met * verplicht zijn. Nadat u de gegevens heeft ingevuld, voert u de gegenereerde 'captcha' in en klikt u op 'verzenden'. Dit leidt u naar de betalingsopties.
In de betalingsgateway selecteert u 'Kaartbetaling' of 'Andere betalingsmodi'. De betalingsmodi met kaart/netbanking verlopen op de gebruikelijke manier. Daarin staan ​​de bankkosten per betaalwijze vermeld.
My Web Consult maakt gebruik van beveiligingstechnologie, waaronder firewalls en Secure Socket Layers, om informatie die via deze website wordt verzonden te beschermen.
Wij zijn een vertrouwde entiteit en respecteren de privacy van onze klanten. We delen uw opgeslagen accountgegevens of informatie van opgeslagen kaarten met niemand. Bij Medis Apotheek bent u verzekerd.
Medis Apotheek. begrijpt dat de betaling van een groot bedrag van cruciaal belang is – ongeacht hoe de klant wil betalen – en u kunt er zeker van zijn dat deze betalingen snel en veilig worden verwerkt.
De klanten kunnen bij Medis Apotheek alle farmaceutische aankopen bekijken, downloaden, printen en betalen.
We spannen ons in om de operationele efficiëntie te verbeteren door het betalingsproces voor aankopen te automatiseren.
Betaling Klachtenprocedure:

Medis Apotheek streeft naar 100% klanttevredenheid, maar wij realiseren ons dat er gevallen kunnen zijn waarin dit niet het geval is. We hanteren een beleid voor continue verbetering op het gebied van de klantenservice en doen ons best om alles in één keer goed te doen. Als u een probleem heeft met de betalingsprocedure of een mislukte betaling, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Onze medewerkers zullen graag eventuele problemen oplossen. Voor klachten kunt u uw klacht richten aan [email protected]. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Als het om een ​​urgentere kwestie gaat, in plaats van dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden verholpen.

Auteursrechten © 2024 | Medis Apotheek | Alle rechten voorbehouden.